biljartruimte

Biljartclub ‘De Torrekoel werd in 2003 opgericht en speelt iedere dinsdagavond competitie in de Torrekoel.  

kroevert-logoBasisschool De Kroevert. De Kroevert is een basisschool die openstaat voor alle kinderen. De kinderen die onze school bezoeken wonen veelal in Kronenberg of Evertsoord.

dance-151041__480

Dansgroep Happy Dance. Iedere woensdagavond danst een groep van 22 mensen werelddansen.

zondernaamDansgroep Zonder Naam. Een groep van fanatieke dans mensen die al meer dan 25 jaar bestaat, sommige leden dansen al bijna 50 jaar.

joekskapel-efkes-angers

Joekskapel “Efkes Angers”Een groep enthousiaste mannen en vrouwen uit Kronenberg en omgeving die samen muziek maken, vooral rond en tijdens de Carnaval

PrintKinderopvang Minoes, is in een aparte en speciaal hiervoor ingerichte ruimte van het gemeenschapshuis gehuisvest.

de-kompeniej-logoDe Kompeniej, De Kompeniej is een ontmoetingsplek voor (oud) inwoners van Kronenberger en Evertsoord

 

kronenbergsevrouwenKronenbergse Vrouwen Samen. Wij bieden lezingen, kookavonden en excursies aan dames uit Kronenberg en omgeving.

setpointVolleybal vereniging Set Point. SetPoint biedt de mogelijkheid tot het uitoefenen van volleybalsport in clubverband in Kronenberg.

melodia-logoZangvereniging Melodia. Voor het wekelijks opluisteren van de Heilige Mis op zaterdagavond en het begeleiden van rouw- en trouwdiensten.

Fanfare Montecorona Op dit moment telt fanfare “Monte Corona” 70 actief spelende leden. Maar liefst 30 leden zijn in opleiding. De vereniging groeit als nooit tevoren.