De Torrekoel beschikt over diverse ruimten met iedere zijn eigen mogelijkheden.

De centrale  ontmoetingsruimte van het gemeenschapshuis. In deze  ruime foyer bevindt zich ook de bar en een biljart.  De foyer is ook ideaal voor bijeenkomsten tot 75 personen. Verder zijn er een tweetal kleinere vergaderruimten, De Eerste en de Tweede Kamer die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen met groepen tot maximaal 15 personen. Voor grotere bijeenkomsten, vergaderingen of activiteiten kunt u gebruik maken van een of meerdere zaalruimten. De 3 zalen, ( zaal 1, zaal 2 en zaal 3 de muziekzaal) kunnen uiteraard ook in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Onze ruime zalen zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor activiteiten als feesten, beurzen en lezingen.

Wij hebben de beschikking over een goed uitgeruste keuken voor bijvoorbeeld een kookworkshop en ter ondersteuning van de andere activiteiten in het gemeenschapshuis.

De gymzaal voldoet aan de NSO/CSF normen voor een dergelijke accommodatie en is dus prima geschikt voor een groot aantal binnensporten. De gymzaal kan buiten de vaste sporturen ook gereserveerd worden voor andere activiteiten en natuurlijk ook voor sportactiviteiten van b.v. een buurtvereniging e.d.