Van 2019 naar 2020…

Op oudejaarsdag kijken we terug op 2019. Een jaar waarin veel gebeurde. Mooie en helaas verdrietige momenten. Een jaar met nieuwe eenmalige gebeurtenissen, maar waarin de jaarlijks terugkerende activiteiten er ook waren.

Alles rond Carnaval door o.a. CV Kroeënekraan en Pieëlhaas, prijzenslag door KB Events Kronenberg en de rommelmarkt van Fanfare Monte Corona, de seniorenzitting met de vergaete megjes, Energie collectief en de activiteiten in kader van 75 jaar bevrijding.

De koninklijke lunch voor de gedecoreerden van Gemeente Horst aan de Maas kreeg nog een gezellig staartje met een dank-lunch van de gemeente aan onze vrijwillgers onder leiding van onze burgemeester Raymond Palmen. Zijne koninklijke hoogheid had het behaagd dat… onze Ger Hoex in 2019 werd geridderd.

De Torrekoel werd dit jaar ook omgetoverd tot een theater en op internationale vrouwendag stonden De megjes in Kronenberg in de spotlights. En ieder seizoen werd de Torrekoel versierd door Petra en haar team in een passend thema: carnaval, pasen, koningsdag, herfst, kerst.

Een mijlpaal was de overdracht van de exploitatie van de Torrekoel door de gemeente aan onze stichting en daarmee aan Kronenberg. We namen afscheid van Toine Weling als huisarts en verwelkomen Teun als nieuwe huisarts in Huisartsenpraktijk Kronenberg. Het koffieuurtje op de laatste zondag van iedere maand werd geboren en met succes. Samen op zondagmorgen voor wie dat wil om 10.30 uur een bakkie doen, ook in 2020. Natuurlijk was er de Kompanieej, het dansen, bewegen, zingen, biljarten, darten, samen muziek maken en nog veel meer…..

We kijken terug op een succesvol jaar voor De Torrekoel mede dankzij de inzet en betrokkenheid van Petra, alle vrijwilligers, gebruikers en gasten van De Torrekoel. We verwelkomen jullie graag weer in 2020 en wensen u allen een gelukkig en gezond nieuwjaar. Tot ziens!

Contact

Gemeenschapshuis en Gymzaal 

"De Torrekoel" 

Meerweg 11

5976NS Kronenberg


Tel: 077-4671875

Email: info@detorrekoel.nl

Er zijn ruime parkeermogelijkheden naast de gymzaal en achter het gemeenschapshuis.