Ondersteuning kwetsbare dorpsgenoten door Corana

 

 

Beste dorpsgenoten,

Met de gemeente en  de Dorpsraad is afgesproken dat Stichting Welzijn Kronenberg Evertsoord het voortouw neemt om e.e.a bij elkaar te brengen. We zijn hiermee op vrijdag 14 maart gestart. Vanaf die dag is de Kompeniej  gesloten.

Heb je hulp nodig? 
Vanuit deze stichting houden we samen met onze vrijwilligers contact met de ouderen die deelnemen aan de Kompeniej. We hebben ook altijd al goede contacten en werken samen met huisartsen, praktijkondersteuners, hulp bij dementie, wijkteam etc.  Van daaruit krijgen we inmiddels ook al hulpvragen die opgepakt zijn.
Ook dorpsgenoten die door de  ontstane situatie in de problemen komen, bv. met boodschappen doen, maaltijdbereiding of anderszins kunnen zich melden bij onderstaande personen van de Stichting.

Zelf hulp bieden?
Wil en kun je iets doen of signaleer je ergens een hulpvraag die iemand niet opgelost kan krijgen meld het dan bij Nel Vaessen of Piet Selen. Wil je zelf een bijdrage leveren laat het ons ook even weten. Zo kunnen we de krachten bundelen en zo efficiënt mogelijk inzetten.

Contactpersonen
Nel Vaessen (beroepskracht bij de Kompeniej) tel. 06-30084037  of n.vaessen@vorkmeer.nl
Piet Selen  tel. 06-11841811 of pietenwietjeselen1@home.nl

Contact

Gemeenschapshuis en Gymzaal 

"De Torrekoel" 

Meerweg 11

5976NS Kronenberg


Tel: 077-4671875

Email: info@detorrekoel.nl

Er zijn ruime parkeermogelijkheden naast de gymzaal en achter het gemeenschapshuis.