Eigen website De Torrekoel online

Eind december 2013 was het dan zover, de eigen website van De Torrekoel kon online. Met deze website hopen wij nog meer bekendheid te geven aan de vele mogelijkheden in ons gemeenschapshuis en gymzaal. Tevens willen wij de bereikbaarheid vergroten en een stukje extra service bieden. In onze ogen ook een website die we samen met de gebruikers en huurders tot een succes willen gaan maken.

Voor de gebruikers/huurders hebben wij een eigen pagina gereserveerd met indien aanwezig een link naar de eigen website. Indien uw organisatie er nog niet bij staat kunt u alsnog de benodigde informatie aanleveren en zorgen wij voor plaatsing op de website.

De planning van de diverse ruimten is nog volledig ingevuld, dit gaan we in de komende dagen nog in orde maken. Daarna kunt u bij het plannen van een activiteit of vergadering zelf al meekijken of er nog een ruimte vrij is. U kunt vervolgens dan via de mail een aanvraag indienen, maar let op, pas na een bevestiging door het beheer is uw aanvraag definitief gehonoreerd.

Uiteraard staan wij open voor tips deze website nog informatiever en completer te maken, aarzel niet en geef ze aan ons door.

Contact

Gemeenschapshuis en Gymzaal 

"De Torrekoel" 

Meerweg 11

5976NS Kronenberg


Tel: 077-4671875

Email: info@detorrekoel.nl

Er zijn ruime parkeermogelijkheden naast de gymzaal en achter het gemeenschapshuis.